Dienst

Zelf-service Portalen en Mijn-Omgevingen

Loyals Group technology software development 2

Full service partner voor digitale transformatie

Zo snel als technologie voortschrijdt zo belangrijk is het hebben van een ontwikkel- en implementatiepartner die technologie in het hart en DNA heeft. Alleen dan kun je de beste keuzes maken uit alle state-of-the-art ontwikkelingen zoals DXP, API-first, headless, MACH architectuur, microservices, best of breed, multisite, multichannel, adaptive en responsive.

Vanuit de laatste techniek- en development standaarden zorgen we voor een design dat optimaal presteert op gebruiksvriendelijkheid (User Experience) en snelheid. Met hedendaagse techniek realiseren we een toekomstbestendig en schaalbaar digitaal product dat je doelgroep optimaal bedient – op ieder apparaat en ieder scherm formaat. En vanuit onze beheer en hosting SLA’s monitoren we de performance en security en geven we pro-actief advies om te verzekeren dat je digitale product goed blijft functioneren.

 • Digital Design
 • Brand websites
 • Self service klantportaal
 • Digitale transformatie en replatforming
 • Workflow robots en workflow automation
 • Portals en platformen
 • Mobile en hybride applicaties
 • API's, integraties en migraties
 • Hosting, beheer en onderhoud
 • Conversieoptimalisatie (CRO)
 • MACH architectuur
 • Headless & decoupled

Techniek agnostisch

Loyals Groep werkt met tal van frameworks en oplossingen en is daardoor in staat je onafankelijk te adviseren en de beste oplossing te bieden voor korte- en lange termijn. Door onze voorkeur voor headless / decoupled oplossingen en de toepassing van MACH architectuur ben je verzekerd van een oplossing die kan meegroeien met jouw onderneming en schaalbaar is, zonder steeds grote desinvesteringen te hoeven doen.

Tech expertises Loyals Group
Tech expertises Loyals Group

Workflow robots en workflow automation

Weg met de Excels en overgetypte urenstaten en werkbonnen! Loyals Group digitaliseert en transformeert voor meer slagkracht en schaalbaarheid van jouw bedrijf. Zo realiseren we onder meer workflow automatisering en werkflow robots die het werk van jouw mensen vergemakkelijken en de klanttevredeheid verhoogt. Vraag vandaag nog een workflow audit aan en krijg inzicht in de digitaliseringsmogelijkheden voor jouw bedrijf.

Digitale transformatie en replatforming

Ben je al gedigitaliseerd maar begint die digitalisering te remmen in plaats van te versnellen? Dan wordt het tijd voor Loyals Group! Wij helpen je met je digitale transformatie door je huidige situatie en manieren van werken in harmonie te transformeren naar nieuwe digitaal geoptimaliseerde bedrijfsvoering. Dat noemen we replatforming – the Loyals way.

AANPAK

Discover (land)

Het begint in alle gevallen met kennismaking en verkenning van je situatie, ambities en doelen. Daarbij duiken we graag in jouw wereld en eventueel beschikbare (analytics) data. Ook maken we graag gebruik van al gerealiseerde plannen of ontwerpen –het wiel vinden we liefst niet opnieuw uit. Afhankelijk van wat er al is gerealiseerd en hoe bruikbaar dat is zorgen we voor een desing- en realisatie aanpak die precies het digitale product oplevert wat jij nodig hebt.

Design & impact analyse (expand)

We bouwen wireframes om ervoor te zorgen dat de structuur, lay-out, navigatie en functionaliteiten van de nieuwe website, webshop of webapplicatie helemaal kloppen. Deze wireframes beschrijven de constructie van het digitale product en bieden een duidelijk overkoepelend beeld van hoe alle pagina’s en andere elementen met elkaar verbonden zijn. Voor de eindgebruiker moet de navigatie natuurlijk zo logisch mogelijk blijken.

Met de beleving en beleving van de gebruiker voorop gaan we over tot het ontwerpen van een perfecte gebruikersinterface. We ontwerpen met een doel: een idee vorm geven, impact creëren en een beleving neerzetten. Dit is waar techniek, sterke copy, branding en visueel design samenkomen. Wij zorgen voor de juiste sfeer, passend bij uw identiteit en direct aansprekend voor uw bezoekers. Onze IT-consultants geven aanbevelingen op basis van impactanalyse (berekening) om ervoor te zorgen dat je project binnen budget wordt opgeleverd.

Ontwikkel – test – optimaliseer (accelerate)

Onze software development services zijn geoptimaliseerd om consistent, met hoge kwaliteit betrouwbare en effectieve software te leveren. Dit bereiken we onder meer door middel van strikte kwaliteitsborging procedures, zoals testen, code reviews, en continue monitoring.

Onze ISO27001 gecertificeerde procedures en onze ‘privacy by design’ standaard borgen daarbij ook de informatiebeveiliging en DGPR / AVG compliance. Onze teams werken bij voorkeur agile scrum met altijd de doelstelling met minimale tijd en kosten een maximaal waardevol product op te leveren (het Minumum Viable of Lovable Product). Vanuit testen met gebruikers en jouw teamleden optimaliseren we zo iteratief de oplossing naar een productiewaardig kwaliteitsproduct.

HOSTING BEHEER SUPPORT EN ONDERHOUD

Van software development tot hosting, domeinnaam, beheer, onderhoud, support en monitoring – Loyals Groep helpt je sneller verder. Enkele van onze beheerdiensten;

 • Onderhoud – preventief, correctief, adaptief en innovatief
 • Helpdesk – altijd de mogelijkheid tot persoonlijke ondersteuning
 • Security advisory diensten – o.a. penetratietesten en vulnerability scans
 • Monitoring – digitale waakdiensten voor performance en uptime
 • Managed Hosting – zowel public als private cloud en datacenter

Ook buiten kantooruren staat de servicedesk klaar voor onze SLA klanten. Vraag naar onze XLA servicecontracten voor de zekerheid van continuïteit met deze ontzorgingscontracten.

Bekijk ons werk & artikelen

5
Het op mobiel gebruiksvriendelijke anatomisch beeld met links naar informatie over behandelingen van Bergman Clinics
Arrow left
Arrow right
Bergman Clinics UX- en SEO-optimalisatie voor Bergman Clinics Bekijk deze case
Datachecker
Arrow left
Arrow right
Datachecker 10 ID-checks per dag naar 10.000+ Bekijk deze case
Online presence
Arrow left
Arrow right
Digitale marketing optimalisatie strategieën uitgelegd Bekijk deze post
Arrow left
Arrow right
Nieuwe AI inspiratie strategie workshop Bekijk deze post
Arrow left
Arrow right
Loyals Groep partner van FD Gazellen Awards Bekijk deze post

Marco

COO (Group Director)bij Loyals Groep