Ondernemersbloed: dé podcast voor Ondernemend Nederland

Elke maand gaan Youri Lieberton en Jerry Remmers, de founders van Loyals Groep, voor de podcastserie ‘Ondernemersbloed’ met andere ondernemers uit diverse vakgebieden aan tafel. Vanuit de kroeg voeren ze een eerlijk en verdiepend gesprek over de essentie van ondernemerschap: groeien, vallen, leren en weer doorgaan. Ze behandelen successen, de uitdagingen en alles ertussenin. Geen gefilterd verhaal, maar de rauwe, echte kant van ondernemen.

Ben je er klaar voor? Kijk en luister direct hieronder.

S02E04: Dave van Zanen | Luxury Fires

In deze aflevering bespreekt Youri Lieberton met Dave van Zanen, van Luxury Fires, zijn streven naar marktleiderschap in duurzame haardoplossingen en het belang van focus, strategische keuzes en het juiste team.

S02E03: Guido Makker | Makker Hearing Group

In deze nieuwe aflevering van Ondernemersbloed spreekt Jerry Remmers met Guido Makker, oprichter van Makker Hearing Group. Ontdek Guido’s ondernemersreis en het unieke ‘Makker-gevoel’ dat centraal staan in zijn strategie.

S02E02: Pieter Bas Boertje | D&B Eventmarketing – Daymakers Group

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van Ondernemersbloed! Dit keer is onze gast Pieter Bas Boertje, oprichter van D&B Eventmarketing en CEO van Daymakers Group. Hij deelt zijn visie op hybride en live events, de focus van het bedrijf en de rol van digitalisering in hun 41-jarige onderneming.

S02E01: Joey Buys, BBQ Experience Center

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen deelt Joey zijn inzichten over het belang van het betrekken van je doelgroep bij de ontwikkeling van je product. Ook gaat hij in op de impact van bedrijfscultuur en legt hij uit waarom dit een sleutelrol speelt in het succes van zijn onderneming.

Zorg dat je ons volgt op je favoriete streamingdienst