Loyals Groep

Nieuwe AI inspiratie strategie workshop

Bij de FD Gazellen Awards was de belangstelling voor de workshop “digitaliseer 10x sneller” enorm. Keynote sprekers Youri Lieberton (founder & CEO Loyals Groep) en Liam Tjoa (founder & CEO GoSpooky) draaiden er geen doekjes om; AI zal daar hoe dan ook een rol in spelen. En hun boodschap; begin vandaag nog.

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder nadat ChatGPT ons allemaal verraste en verbaasde. Niet alleen ChatGPT is inmiddels al bijna zo slim als een mens met – volgens sommige bronnen – een IQ van meer dan 140, er is ook een veelvoud aan AI tools bij gekomen – allemaal met eigen eigenschappen en voor- en nadelen.

Ruim 200 AI tools getest en toegepast

Als gespecialiseerde bureaugroep en innovatiepartner voor veel klanten is Loyals Groep al heel lang bezig met AI. Zo hebben we AI eigenlijk al ver voor het een trending topic werd toegepast bij onze klant DataChecker in de vorm van Machine Learning. En ook bij klant CopyRobin hebben we ChatGPT geïntegreerd met de core werkprocessen.

En daar hebben we het niet bij gelaten. We hebben zoveel mogelijk AI tools geprobeerd in allerlei toepassingen. Van het geautomatiseerd maken van gespreksnotities, tot analyse van sentiment en keynotes in meetings. Zo beschikken we intussen over een lijst van 200 AI oplossingen met inzicht in voor- en nadelen.

“Voorop blijven lopen is een kwestie van in het hier en nu zien wat relevant is”

Tim van der Wiel, founder GoSpooky tijdens de keynote op het Loyals Ondernemersdiner

In een wereld waar technologische ontwikkelingen je om de oren vliegen, staan wij niet stil. De komst van AI biedt vele kansen voor ondernemers.

Door middel van inspirerende sessies zetten we ondernemers aan het denken. Én informeren we bedrijven over het gebruik van AI.

Met onze expertise op het gebied van AI kunnen we in elke afdeling binnen je organisatie een slag slaan op het gebied van procesoptimalisatie.

Wat kun je verwachten tijdens de sessie:

  • Om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige stand van AI, zullen we kijken naar recente ontwikkelingen en hoe AI zich al verweven heeft in ons leven.
  • Er zullen interessante tools besproken worden om inzicht te krijgen in wat je kunt verwachten bij het werken met deze tools.
  • Om effectief met AI te kunnen werken, wordt de organisatie duidelijk in kaart gebracht. Tijdens de sessie zullen we een inventarisatie doen van workflows en processen
  • De verschillende kansen worden besproken en toepasbare kansen voor je eigen bedrijf worden geïdentificeerd.

 

Na afloop van de sessie weet je als ondernemer dat dit hét moment is om met AI aan de slag te gaan en beschik je over een duidelijk en toepasbaar plan en strategie.

Geïnteresseerd in een sessie?
Ons team van AI-experts helpt je graag verder, meld je hieronder aan.

Contactformulier AI (1)

Contactformulier voor meer info over Loyals Groep AI services, zoals een inspiratie / strategie sessie

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)