Loyals Groep partner van FD Gazellen Awards

Mijdrecht, 4 juli 2023Loyals Groep, dé bureaugroep voor ondernemend Nederland, kondigt met trots aan dat het partner wordt van de gerenommeerde FD Gazellen Awards. Deze samenwerking benadrukt de toewijding van Loyals Groep om snelgroeiende bedrijven in Nederland te ondersteunen in hun groei.

Loyals Group sponsor FD Gazellen 2023 (panorama cutout)

De FD Gazellen Awards 2023, uitgereikt door Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep), bekronen de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Deze prestigieuze prijzen zijn een erkenning voor ondernemingen die uitblinken in hun branche en een significante impact hebben op de Nederlandse economie.

Loyals Groep support via FD Gazellen ondernemend Nederland

Als gespecialiseerde bureaugroep richt Loyals Groep zich op het bouwen van sterke merken op de Nederlandse markt, door middel van hun diverse labels op het gebied van strategie, groei, content en digital. Gebouwd door en voor ondernemers, begrijpt Loyals Groep de behoeften en uitdagingen van bedrijven die zich dagelijks inzetten om te groeien, te innoveren en te excelleren. Met een sterke focus op groei en een schat aan kennis en ervaring, biedt Loyals Groep de omvang en expertise van een marktleider, gecombineerd met de persoonlijke aandacht en het specialisme van een lokale partner.

Het succes van hun klanten staat altijd centraal, en elke opdracht gericht op groei in de Nederlandse markt wordt met volle toewijding en inzet aangepakt. Eugenie van Wiechen, algemeen directeur van FD Mediagroep, is verheugd over de samenwerking met Loyals Groep: “We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. FD Gazellen is
een prachtig event en van groot belang voor ondernemend Nederland.”

“We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. FD Gazellen is een prachtig event en van groot belang voor ondernemend Nederland.”

Eugenie van Wiechen, algemeen directeur FD Mediagroep

Loyals Groep is trots om als partner van de FD Gazellen Awards betrokken te zijn bij dit belangrijke evenement. Deze samenwerking versterkt hun missie om ondernemingen te
ondersteunen bij hun groei en succes op de Nederlandse markt. Youri Lieberton, CEO van Loyals Groep, is enthousiast: “Onze focus ligt al ruim 20 jaar op het sneller en slimmer laten groeien van onze klanten, en de combinatie met de 20ste FD Gazellen is daarmee een schot in de roos.”

De inschrijvingen voor de FD Gazellen Awards zijn geopend tot 31 augustus 2023. De uitreiking vindt plaats op donderdag 23 november.

“Onze focus ligt al ruim 20 jaar op het sneller en slimmer laten groeien van onze klanten, en de combinatie met de 20ste FD Gazellen is daarmee een schot in de roos.”

Youri Lieberton, CEO Loyals Groep

Bureaugroep voor ondernemend Nederland

Loyals Groep is dé bureaugroep voor ondernemend Nederland. Gespecialiseerd in het bouwen van merken op de Nederlandse markt, biedt Loyals Groep een combinatie van zeven labels op het gebied van strategie, groei, content en digital. Met de omvang en kennis om serieuze impact te maken, en de aandacht en specialisatie van een lokale speler, helpt Loyals Groep bedrijven bij het realiseren van groei en succes.

De groep bestaat uit zeven toonaangevende labels die actief zijn op het gebied van strategie, groei, content en digital. Onder Loyals Groep vallen Loyals (binnenkort Nextly – portals & mijn omgevingen), Stimmt (e-commerce & brandsites), Gravity (platforms & apps), PPCRN (video content), Huray (growth marketing), Smart Ranking (SEO) en The New Dutch (brand & business strategie).

Over de FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad, onderdeel van FD Mediagroep, uitreikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Deze prestigieuze prijzen erkennen en eren ondernemingen die uitblinken in hun branche en een belangrijke bijdrage leveren aan de Nederlandse economie.

Contactpersoon Loyals Groep:
Gillian Robles
Brand & Marketing Loyals Groep
gillian@luckymisfits.nl
06-42446519
Zie onze contactpagina voor meer informatie en contact opnemen

Profielfoto van specialist Tibor Uittenbogaard

Tibor