Webshop voor bouwers

Sleiderink Bouwmaterialen is een groothandel in hout en bouwmaterialen. Vanuit de vestigingen in Oldenzaal en Denekamp wordt heel Nederland voorzien van de beste materialen voor iedereen die gaat bouwen of verbouwen. Sleiderink werkt volgens het ‘one stop shopping’ concept; vrijwel alles wat je nodig hebt voor een kleine of grote klus kan je onder een dak vinden in het assortiment van Sleiderink. Op basis van een (digitale) bestelling kan een order worden geleverd of opgehaald bij een van de vestigingen van Sleiderink in Oldenzaal of Denekamp. Om dit proces soepel te laten verlopen, is een doordacht bestelproces en bijbehorende overzichtelijke shop van groot belang. Online en offline moeten naadloos in elkaar overlopen en daarbij is de interface, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid key. Aan Stimmt de vraag om een Magento 2 webshop voor Sleiderink te ontwikkelen die voldoet aan bovenstaande voorwaarden.

Sleiderink

Herkenbare branding en maximale gebruiksvriendelijkheid

Een duidelijke branding door de combinatie van zwart en geel van de huisstijl van Sleiderink door de hele website heen zorgt voor herkenbaarheid. Met behulp van aparte buttons bij elk product, worden direct de highlights weergegeven. Denk hierbij aan acties, geen verzendkosten vanaf een bepaald bedrag of extra korting op een bijbehorend onderdeel. Ook worden er verwante producten getoond, zodat je direct de juiste isolatie bij je houten regelwerk kan bestellen. Toch nog vragen voordat je besteld? Onder het blok waar je kan bestellen, hebben we een button met anchor link gebouwd, zodat je direct bij de FAQ’s over het specifieke product uitkomt. Alles voor de meest optimale user experience!

Meer dan alleen bouwmaterialen

Sleiderink is meer dan alleen een leverancier van een heel breed assortiment bouwmaterialen. Advies over subsidies om je huis te isoleren, blogs over verschillen tussen bijvoorbeeld stuc of gips en zelfs welke scharnieren het beste bij je nieuwe binnendeur passen, in de kennisbank van Sleiderink vind je het allemaal. Om de bezoeker te helpen bij het maken van keuzes en te inspireren, hebben we een overzichtelijke kennisbank gebouwd, inclusief zoekfunctie en tags, om nog sneller het gewenste onderwerp te kunnen vinden.

Sleiderink
volledig in eigen beheer
vrijheid in opbouw en content
koppeling met product & prijs

Vindbaarheid door effectieve landingspagina’s

Het ontwikkelen van een sterke landingspagina kost veel tijd, maar is wel heel belangrijk voor je conversie. Om dit proces efficiënter en flexibeler in te richten, hebben we een stuk maatwerk ontwikkeld, die het opzetten van een specifieke landingspagina een stuk eenvoudiger maakt. Op basis van vooraf gestelde condities en eisen vanuit SEO, wordt de content op een gebruiksvriendelijke en effectieve wijze weergegeven en wordt het heel eenvoudig om in te spelen op specifieke doelgroepen, populaire productgroepen of acties.

Sleiderink

Werken bij Sleiderink

Om vacatures een betere plek om te website te geven, hebben we een Werkenbij pagina ontwikkeld. Op basis van een doordacht en strak design worden de verschillende elementen van een goede vacature detailpagina uitgelicht. Er is uiteraard ruimte voor een functieomschrijving, maar er is minstens zoveel aandacht besteed aan contentblokken voor bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, carrièrepad en cultuur. Een potentiële collega krijgt daardoor direct een heel goed beeld van de functie, de collega’s en het bedrijf. Afhankelijk van de inhoud van de functie, kan de pagina op maat worden gevuld en kunnen contentblokken juist wel of niet gebruikt worden. Volledig gericht op de beste experience, aan de voorkant voor de bezoeker en in het CMS voor de gebruiker!

Sleiderink
Profielfoto van specialist Tibor Uittenbogaard

Tibor