Dienst

AI

Versnel met AI

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder nadat ChatGPT ons allemaal verraste en verbaasde. Niet alleen ChatGPT is inmiddels al bijna zo slim als een mens met – volgens sommige bronnen – een IQ van meer dan 140, er is ook een veelvoud aan AI tools bij gekomen – allemaal met eigen eigenschappen en voor- en nadelen.

Ruim 200 AI tools getest en toegepast

Als gespecialiseerde bureaugroep en innovatiepartner voor veel klanten is Loyals Groep al heel lang bezig met AI. Zo hebben we AI eigenlijk al ver voor het een trending topic werd toegepast bij onze klant DataChecker in de vorm van Machine Learning. En ook bij klant CopyRobin hebben we ChatGPT geïntegreerd met de core werkprocessen.

En daar hebben we het niet bij gelaten. We hebben zoveel mogelijk AI tools geprobeerd in allerlei toepassingen. Van het geautomatiseerd maken van gespreksnotities, tot analyse van sentiment en keynotes in meetings. Zo beschikken we intussen over een lijst van 200 AI oplossingen met inzicht in voor- en nadelen.

Klaar om ook jou te voorzien van AI inzicht, inspiratie en strategie

Je hoeft niet zelf te beginnen bij 200 tools en zo proefondervindelijk te ontdekken wat wij ook al hebben ontdekt. Onze inzichten in AI hebben we omgezet in een workshop waarin we inspiratie, inzicht en vorming van strategie bijeen brengen. Lees er alles over op onze AI strategie inzicht pagina. Hier vind je ook een contactformulier om de sessie voor jouw bedrijf aan te vragen. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Contactformulier AI (1)

Contactformulier voor meer info over Loyals Groep AI services, zoals een inspiratie / strategie sessie

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.