High scores voor Loyals Groep in Emerce100

Mijdrecht, 28 april 2023 – Vandaag is de achttiende editie van Emerce 100 verschenen, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Loyals Groep is trots op de erkenningen voor onze groep en de labels Loyals, Gravity en Stimmt die door beslissers uit de online industrie worden erkend voor de prestaties van de dienstenverlening. De groep en Gravity scoorden beide zelfs een #1e positie. Gravity in de categorie “2023 – Digital agency fullservice middelgroot” en Loyals Groep in de categorie “2023 – Bureaugroepen“.

 

Loyals Group team of winners

Het onderzoek bestrijkt een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. In het verleden ging het over honderd bedrijven, maar inmiddels is de lijst aanmerkelijk gegroeid. Dit jaar onderzocht Emerce we 559 bedrijven, verdeeld over 55 categorieën. De uitkomsten van dit imago-onderzoek worden weergegeven op een 7-puntsschaal; het aantal sterren is daarmee maximaal zeven. Dat onderzoek is uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

Hoge posities voor Gravity, Stimmt en Loyals

Met het aantal van 49 vermeldingen in de lijst middelgrote bureaus groeit de categorie “2023 – Digital agency fullservice middelgroot” gestaag. Gravity (part of Loyals Groep) is anderhalve ster beter beoordeeld dan in 2022 en komt daarmee op #1e plek. Zie ook de publicatie op de website van Gravity. Loyals (part of Loyals Groep) is hierin een nieuwe opkomende contender en scoort met 5.5 sterren een mooie gedeelde #3e positie.

Tot slot scoort label Stimmt in de categorie “2023 – Digital agency fullservice klein” een mooie #3e plek. Deze categorie is ook flink gegroeid van 15 naar 25 namen en Stimmt is hierin één van de nieuwe namen.

Emerce100 2023 logo transparant zwart-wit

Loyals Groep topscorer in bureaugroepen

In deze editie van de Emerce100 is er een overkoepelende groep toegevoegd: die van Bureaugroepen (mediaconglomeraten). Loyals Groep scoort in deze categorie een mooie plek in de groep van winnaars op de #1e plaats met 6 van 7 sterren.

EMERCE – Vorige editie twaalf vermeldingen, nu twintig, waarbij ARC Arise Consulting, Assist Digital, Hoppinger Group, Loyals Groep, Mediabrands, NOBEARS Group, OrangeValley Group, Publicis Groupe, United Playgrounds en Zuiver Media nieuw zijn. 4NG heeft de 5,5 sterren van 2021 weer terug. Net als vorige editie hebben Handpicked agencies en Happy Horizon 6 sterren, waar LevelUp Group (van 5 naar 6 sterren) en Loyals Group zich bij hen voegen

Loyals Groep bedankt klanten en medewerkers

De Emerce 100 lijst is een toonaangevende ranglijst in de digitale industrie en we zijn vereerd dat we dit jaar zijn opgenomen. Het is een erkenning van onze expertise, onze kwaliteit en onze inzet om de beste oplossingen voor onze klanten te leveren. Deze erkenning is een bewijs van onze toewijding en harde werk gedurende de afgelopen jaren. We willen graag onze klanten, partners en collega’s bedanken voor hun inzet, de samenwerking en het feit dat ze ons in staat hebben gesteld om dit te bereiken.

We zijn dankbaar voor de positieve feedback die we van onze klanten hebben ontvangen en we zullen er alles aan doen om dit niveau van kwaliteit en service te handhaven.

Bij Loyals Groep zijn we ervan overtuigd dat digitale technologieën een belangrijke rol spelen in de groei van bedrijven. We helpen bedrijven graag bij het realiseren van hun doelen door middel van innovatieve oplossingen en een persoonlijke aanpak. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en het leveren van oplossingen die hun zakelijke behoeften weerspiegelen.

Onze focus ligt op het creëren van effectieve en duurzame digitale oplossingen. Dit omvat onder andere strategie, design, development en online marketing. Door deze oplossingen op maat te maken en aan te passen aan de specifieke behoeften van onze klanten, kunnen we helpen om hun bedrijf te laten groeien en hun doelstellingen te behalen.

We zullen deze erkenning aangrijpen om ons te blijven ontwikkelen en te groeien, te werken aan het leveren van de beste digitale oplossingen en het behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Profielfoto van specialist Tibor Uittenbogaard

Tibor