Drie overnames voor het nieuwe Loyals Group

Loyals breidt uit en wordt een multidisciplinaire bureaugroep voor het middenbedrijf. De groep startte op 1 januari onder de naam Loyals Group en deed vorig jaar al twee overnames.

tekst

De nieuw gevormde groep helpt bedrijven met een omzet tussen de 20 en 250 miljoen met digitale transformatie en merkenbouw. Loyals Group komt voort uit het huidige Loyals uit Mijdrecht. De twee overgenomen bedrijven zijn videocontentbureau PPCRN en de Magento-specialist Stimmt. Een derde is ook al getekend, een mobiele specialist, maar daarover geeft Youri Lieberton nog geen details.

Hij gaat met compagnon Jerry Remmers de groep leiden.

“Je ziet de markt voor digitale bureaus consolideren en door corona is dat nog eens in een stroomversnelling gekomen. Na een strategische oriëntatie besloten we tot een buy & build-strategie.”

“Je ziet de markt voor digitale bureaus consolideren en door corona is dat nog eens in een stroomversnelling gekomen. Na een strategische oriëntatie besloten we tot een buy & build-strategie.” Hij vervolgt: “We willen het anders dan anderen. We gaan labels vormen rondom vier of vijf specialismen. Die bureaus blijven onder eigen naam actief, maar we werken wel met een gezamenlijke winst- en verliesrekening. Zo werken we allemaal zonder afleiding richting hetzelfde doel.”

Read more

More insights