Isolatiespecialist wordt online full service partner

Pluimers Isolatie is dé partner als het gaat over duurzame en energiezuinige isolatie voor zowel de particuliere en de zakelijke markt. Ze profileren zich als full service partner op het gebied van isolatie en bieden ondersteuning van het eerste gesprek tot subsidieadvies tot de oplevering van het isolatieproject. Deze nieuwe uitstraling – als echte samenwerkingspartner – moet ook online meer naar voren komen en dit is aanleiding voor Pluimers geweest om Stimmt te vragen voor de ontwikkeling van een nieuwe website.

Pluimers

Pluimers Isolatie is dé partner als het gaat over duurzame en energiezuinige isolatie voor zowel de particuliere en de zakelijke markt. Bij Pluimers werken ze volgens de laatste technische standaarden en daarom ben je verzekerd van het beste resultaat. Ze zijn de grootste, maar willen meer zijn dan alleen een isolatiespecialist. Ze profileren zich als full service partner op het gebied van isolatie en bieden ondersteuning van het eerste gesprek tot subsidieadvies tot de oplevering van het isolatieproject. Deze nieuwe uitstraling – als echte samenwerkingspartner – moet ook online meer naar voren komen en dit is aanleiding voor Pluimers geweest om Stimmt te vragen voor de ontwikkeling van een nieuwe website.

Pluimers isolatie, ervaar het verschil

Pluimers biedt een uitgebreid aanbod diensten op het gebied van isolatie, van vloer tot dak en alles wat daartussen zit. Naast deze diensten staan de pijlers waar Pluimers voor staat centraal op de website. Zij gaan voor comfort, geldbesparing en duurzaamheid en willen de klant daarmee volledig ontzorgen. Met behulp van een aparte casepagina met klantbeoordelingen krijgt de bezoeker direct een beeld van de Pluimers experience!

Pluimers
Kies tussen licht en donker
custom-made
met direct advies

Wij werken al geruime tijd samen met Stimmt en dat bevalt erg goed. Ook tijdens de ontwikkeling van deze nieuwe website hebben ze laten zien dat ze beschikken over de juiste kennis en expertise. De goede communicatie en planning hebben bijgedragen aan een geweldig eindresultaat waar wij erg blij mee zijn.

Gebruiksvriendelijke keuzehulp

Iedereen heeft het over isolatie, maar hoe pas je het toe voor je eigen woning? De mogelijkheden die Pluimers biedt hebben we doorvertaald naar een interactieve 3D weergave van een woonhuis. Je klikt eenvoudig door de verdiepingen heen en leest direct wat de voordelen per isolatiesoort voor jouw huis of pand kunnen betekenen. Met behulp van het adviesformulier plan je snel een gesprek met een adviseur.

Pluimers

Branding tot in de puntjes doorgevoerd.

Het gemak voor de gebruiker staat voorop en daarom is er ook gekozen voor de integratie van een darkmode. Naast dat het er visueel heel tof uitziet, zorgt het ook voor meer rust tijdens het lezen van bijvoorbeeld veel tekst. Het bekende geel van de huisstijl van Pluimers is doorgevoerd in alle call to to action buttons voor een herkenbare uitstraling en ook voor de ontwikkelde animaties hebben we gekozen voor de zwart-gele kleurcombinatie als basis.

Pluimers

Sturen op persoonlijk advies

Om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de gebruiker vind je op meerdere plekken op de website de link naar het gratis adviesformulier als belangrijkste conversiepunt. Een duidelijk stappenplan informeert de gebruiker vooraf over het proces, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Marco

COO (Group Director)bij Loyals Groep