Netbeheer service, informatie en gemak

Coteq Netbeheer beheert het stroom- en gasnetwerk in een groot deel van Twente en de Sallandse gemeente Hardenberg. Vragen moeten beantwoord worden en mensen hebben bijvoorbeeld hulp nodig bij het aanvragen van een slimme gasmeter of aansluiting. Daarom de vraag aan Stimmt om hier een passende website, gebouwd in CraftCMS, voor in te richten die hier maximaal bij kan helpen.

Coteq Netbeheer

Coteq Netbeheer beheert het stroom- en gasnetwerk in een groot deel van Twente en de Sallandse gemeente Hardenberg. Zij zorgen ervoor dat energieleveranciers stroom en gas kunnen leveren, zijn verantwoordelijk voor de aansluiting en beheren de energiemeter van zowel particuliere als zakelijke klanten. Vragen moeten beantwoord worden en mensen hebben bijvoorbeeld hulp nodig bij het aanvragen van een slimme gasmeter of aansluiting. Het is een uitdaging om de klant hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen en begeleiden. Daarom de vraag aan Stimmt om hier een passende website, gebouwd in CraftCMS, voor in te richten die hier maximaal bij kan helpen. Veel gebruikers komen met specifieke vragen op de website. Om al die specifieke vragen en informatie gestructureerd aan te kunnen bieden heeft Stimmt er in de strategisch fase samen de klant voor gekozen om de website informatie-behoevend in te richten.

Service is key!

De website heeft niet als doel om leads te genereren, maar fungeert echt als informatiebron. De website van Coteq Netbeheer draait om een optimale klantervaring. De gebruiker moet vinden waar hij/zij naar op zoek is en vragen moeten beantwoord worden. Ook moeten formulieren eenvoudig ingevuld kunnen worden, zodat de servicedesk minder belast wordt.

Coteq Netbeheer
real-time
met detailpagina's
intuïtief ingericht voor meest gestelde vragen

Vanuit verschillende invalshoeken

De informatie op de website is veelzijdig. Vanuit verschillende behoeften kan er een bezoek worden gebracht aan de website van Coteq Netbeheer. Mede daarom is ervoor gekozen om boven de fold op de homepagina de mogelijkheid te bieden om direct naar specifieke detailpagina’s te navigeren of actuele (nieuws)items uit te lichten die relevant zijn voor de bezoeker. Ook worden hier duidelijk en overzichtelijk de storingen getoond.

Coteq Netbeheer

De link met Cogas

Het is belangrijk dat er visueel een link te zien is met de stijl van Cogas. Wij hebben hierin de vrijheid gekregen om de stijl van Coteq te upgraden en de stijl van Cogas hier ook in te verwerken. Dit hebben we vooral doorgevoerd in de vormen van de stijl elementen, om zo extra herkenbaarheid voor de bezoeker te creëren.

Coteq Netbeheer
Profielfoto van specialist Tibor Uittenbogaard

Meer weten?

Neem contact op met onze specialisten