Website design

Zoek je een professionele partner die alles en meer weet van website design? Dan zit je goed bij Loyals. Wij zorgen dat zowel de voor- als de achterkant van je website staat als een huis.

Want een website moet meer dan er alleen goed uitzien. Daarom denken wij verder. Ons doel? Een gebruiksvriendelijke en goed vindbare website voor jouw doelgroep. Natuurlijk hoort daar ook onderscheidende grafische vormgeving op basis van je huisstijl bij.

Een op maat gemaakt website ontwerp

Wij vertalen jouw wensen en doelen naar een functioneel en gebruiksvriendelijk websiteconcept met een naadloos passend website design. En, niet geheel onbelangrijk, tegen een aantrekkelijk, tarief. Benieuwd? In ons website portfolio staan voorbeelden van websites die wij eerder gebouwd hebben. Je krijgt niet alleen een indruk van het website ontwerp, maar ook van de mogelijkheden van een website.

Website design van klein tot groot

Wij bouwen websites van klein tot groot. Gaat het om een website met enkele pagina’s die niet aan verandering onderhevig zijn? Dan kan een statisch website design de oplossing zijn. Hier heb je vervolgens geen omkijken meer naar.

In veel gevallen vereist website design echter een extra grondige aanpak. Een website met actuele onderdelen en rubrieken die op ieder moment bijgewerkt kunnen worden, vraagt om een zeer dynamische opzet en wordt met behulp van een Content Management Systeem gebouwd. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je website er goed uitziet op het scherm van een tablet of smartphone.

Meer informatie?
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
Wij hebben in de zomer van 2014 een volledig nieuwe en responsive website door Loyals laten ontwikkelen, waarbij we ook het logo en de huisstijl (i.s.m. A-design) onder handen hebben genomen. We zijn zowel over het resultaat als de samenwerking erg te spreken.

Kenmerkend voor de aanpak was de stevige investering aan de voorkant. Zowel voor wat betreft de moeite die Loyals genomen heeft om onze organisatie en onze doelen te leren kennen, alsook aan onze zijde als gevolg van het huiswerk (gewenste uitstraling, content first) dat wij van Loyals meekregen. We zijn ervan overtuigd dat die investering zich uitbetaald heeft in het uiteindelijke resultaat dat (daardoor) uitstekend aansluit bij onze behoefte.

Het hele (Agile) ontwikkelproces voelde aan als “samen doen”, waarbij er goed geluisterd is naar onze wensen en tegelijkertijd vanuit Loyals op de juiste momenten tegengas is gegeven wanneer die wensen in hun ogen en op basis van hun ervaring en expertise onverstandig waren.

De reacties op de website zijn tot dusverre erg goed dus we zijn er erg blij mee!

Marc Vaessen
5 Website design
Ben je enthousiast?
Laat ons je bellen
Contact opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

We're lucky to work with clients like these