Webshop laten bouwen


 Een vooruitstrevende webshop die aan al jouw wensen voldoet

Een webshop is meer dan het online zetten van een assortiment. Het is waar online ontmoetingen plaatsvinden tussen je producten en je doelgroep. Klantvriendelijkheid staat óók online voorop. Wij zorgen voor een webshop die past bij jouw merk en je klanten de beste online winkel-ervaring bezorgt.

Een responsive webshop laten bouwen

Op je webshop is het belangrijk dat producten goed tot hun recht komen. Maar hoe zorg je ervoor dat je online producten tastbaar worden voor je klant? En hoe maak je het aanbod persoonlijk voor de bezoeker én zorg je dat je hem of haar blijft prikkelen en verrassen?

Aan de hand van jouw wensen en onze creatieve en technische input bouwen we vooruitstrevende oplossingen. Samen zorgen we voor een responsive webshop die 24 uur per dag jouw producten en (potentiële) klanten met elkaar in contact brengt, vanaf ieder apparaat.

 Van interactief design tot duidelijk CMS

Wij bouwen webshops op maat, waar zowel jij als je klanten zich direct thuis voelen. We zorgen voor een design dat naadloos aansluit op jouw kernwaarden en die voor de beste klantbeleving zorgt. Zo is de kans groot dat je klanten blijven terugkomen. En nog beter, dat ze jouw winkel ook bij anderen aanbevelen.

Het CMS kunnen we zo geavanceerd maken als nodig is, maar wel zó vormgegeven dat jij er gemakkelijk je weg in vindt. De modules die we onder andere voor je realiseren, zijn:

  • een veilig betaalsysteem;
  • eigen voorraadbeheer;
  • zoekmachine geoptimaliseerd;
  • koppeling met kassasystemen;
  • supersnelle ingebouwde zoekmachine;
  • intergratie met andere systemen;
  • en alles dat er verder voor zorgt dat jij goed je online winkel kunt runnen. 

Online marketing voor je webshop

Vanzelfsprekend bouwen we je webshop altijd volgens de laatste richtlijnen van Google en andere zoekmachines. Dat betekent dat de indeling zo is opgezet dat Google jouw webshop snel en goed indexeert. Het vindbaar maken van jouw webshop onder je doelgroep is een ongoing process. Dit kan je zelf doen, maar om het maximale resultaat te behalen schakel je beter een expert in.

Wil je een website laten bouwen? Of hulp bij het optimaliseren van je webshop? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of bel/mail ons en samen zorgen we dat jij succesvol met je business aan de gang kunt. 

Let’s get in touch
Interesse gewekt of gewoon een vraag? neem contact op met ons
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.