Lieke

online marketing

Meet our Loyal Lieke

Lieke is een gedreven jonge vrouw en moeder van twee hele lieve kindertjes. Ze is een storyteller pur sang. Dit komt door haar reizen naar o.a. Australië. Daar is ze helemaal gek op. Als ze daar geen verhalen over kan vertellen?!

Het online bouwen van merken door storytelling is hetgeen waar Lieke heel blij van wordt! Altijd enthousiast en vrolijk om aan de slag te gaan met de volgende online marketing case! Het hele spectrum van online marketing bestrijkt ze met haar vriendelijke lach. Het liefst blijft ze langere tijd betrokken bij haar opdrachtgevers en wil ze deze echt leren kennen. Samen groeien, ontwikkelen en de doelstellingen behalen is namelijk veel leuker. Groot voordeel hierbij is dat je haar niets twee keer hoeft uit te leggen. Ze leert ontzettend snel en begrijpt jouw business dan ook binnen een mum van tijd.

Gezond eten en leven is heel belangrijk voor Lieke en ze zorgt dan ook goed voor haarzelf. Ze sport op kantoor & weet lekkere recepten voor gezonde snacks! Gelukkig mogen wij haar gezonde creaties ook af en toe proeven. Ze krijgt de kriebels van mensen zonder passie en ambitie, en van mensen die geen verantwoordelijkheid nemen. “Het is wel goed zo….” kent ze dan ook niet en ze zal het altijd beter, mooier, creatiever en leuker willen maken. Kortom een onlinemarketing sessie met Lieke geeft je energie!Let’s get in touch
Interesse gewekt of gewoon een vraag? neem contact op met ons
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.