Snelgroeiende Loyals Groep breidt management uit

Mijdrecht, 10 november 2022 – Met de aanstelling van Tibor Uittenbogaard (rechts op de foto) en Christiaan Klinkhamer (links op de foto) zet Loyals Groep zijn ambitie kracht bij. De bureaugroep, die diverse gespecialiseerde digitale bureaus verenigt, wil binnen vijf jaar uitgroeien tot dé aanvoerder in digitale transformatie en merkenbouw in het midden- en grootbedrijf. Daarbij ligt de focus op bedrijven met een omzet tussen de 20 tot 250 miljoen.

De ambitieuze Loyals Groep ontwikkelt zich in rap tempo tot een multidisciplinaire bureaugroep met een sterke digitale ruggengraat: het verbetert het gebruik, de vindbaarheid en de content van bedrijven. Zij kunnen zich hierdoor makkelijker onderscheiden en kunnen sneller groeien. De bureaugroep telt momenteel 140 medewerkers.

Over Tibor Uittenbogaard
Tibor Uittenbogaard (43) stapt over van bureaugroep iO Digital en wordt bij Loyals Groep commercial director. Tibor: ‘Ik ga mij vooral richten op het vergroten van de samenwerking tussen de commerciële teams van de onder de Loyals Groep vallende merken. Kennis, ervaring en cases met elkaar uitwisselen vanuit het idee dat klanten met een combinatie van diensten beter geholpen zijn.’

Over Christiaan Klinkhamer
Christiaan Klinkhamer (48) werkte hiervoor bij dienstverlener Solvinity (IT-consultancy). Hij richt zich als bid- en tendermanager op de strategie van de Loyals Groep met als doel nog meer klanten uit het midden- en grootbedrijf te ondersteunen met hun digitale transformatie en merkenbouw. Christiaan: ‘Het signaleren van interessante en passende aanbestedingstrajecten, het ondersteunen bij en het faciliteren van de verschillende merken bij het schrijven en inschrijven op aanbestedingen en de grotere offerte-trajecten hoort allemaal bij mijn nieuwe takenpakket.’

De ambitie van Loyals Group
Loyals Groep versnelt, faciliteert en optimaliseert groei door een integrale aanpak. Dat tezamen met de bij hen aangesloten bureaus, waaronder Gravity uit Amersfoort en Stimmt uit Amsterdam/Enschede, gespecialiseerde digitale versnellers die elkaar versterken.

Marco Groenendijk, COO en Group Director van de Loyals Groep is blij met de versterkingen: “Met de komst van zowel Tibor als Christiaan zet Loyals Groep weer een flinke stap op weg naar ons doel om de groep in de komende 5 tot 7 jaar te laten groeien naar een omvang van circa 600 medewerkers.”