Online

Van slimme websites & shops tot krachtige online applicaties en zoekmachine optimalisatie. Wij helpen bedrijven om online te groeien: van start-up tot A-merk.

Online Loyals

Wij zijn nieuwsgierige Aagjes. Wij zullen niet even snel een website, webshop of marketingcampagne neerzetten, maar formuleren graag duidelijke doelstellingen en willen weten voor wie, wat en waarom? Hier komen vervolgens nieuwe logische online oplossingen uit voort, maar wel toegepast op een manier waar je waarschijnlijk zelf nog niet aan hebt gedacht.

Cut the crap methode

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wij geloven in een goede voorbereiding en slimme organisatie. Daarom werken wij zonder eindeloze strategische trajecten, maar met korte lijnen, eerlijke adviezen en vooral veel doen.

Be smart, think logic

Onze oplossingen, hoe klein of groot, zijn logisch en innovatief. Dit gaat van een basis commerciele website tot aan procesoptimalisatie waarbij we gebruik maken van de techniek van het internet.

 


In eerste instantie schrokken we enigszins van de offerte voor onze nieuwe website. Maar het gevoel om met ze samen te werken was goed, zeer goed. Dit heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om niet voor een ‘goedkoop’ internetbureau te kiezen.

De term ‘fullservice’ maakt Loyals volledig waar. Ze denken werkelijk aan alles wat direct en indirect met de website te maken heeft. Het eindresultaat is een website die volledig voldoet aan de wensen zoals we die vooraf hadden aangegeven.

Bovendien is Loyals de ideale samenwerkingspartner wanneer een bedrijf onervaren mensen in dienst heeft op het gebied van online. Simpelweg omdat zij het zo gemakkelijk voor je maken en je alles uitleggen, zodat je het verder zelf kunt doen.

We hebben het gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt, ondanks de eerdere twijfels over de prijs. Wij zullen Loyals dan ook zeker aanbevelen bij onze relaties. De samenwerking is prettig en het eindresultaat mag er zeker wezen.

Wessel van Noort
5 Online
Ben je enthousiast?
Laat ons je bellen
Contact opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

We're lucky to work with clients like these