Online

Van slimme websites & shops tot krachtige online applicaties en zoekmachine optimalisatie. Wij helpen bedrijven om online te groeien: van start-up tot A-merk.

Online Loyals

Wij zijn nieuwsgierige Aagjes. Niet even snel een website, webshop of marketing campagne neerzetten, maar formuleren graag duidelijke doelstellingen en willen weten voor wie, wat en waarom? Hier komen vervolgens nieuwe logische online oplossingen uit voort, maar wel toegepast op een manier waar je waarschijnlijk zelf nog niet aan hebt gedacht.

Cut the crap methode

Dit doen wij zonder eindeloze strategische trajecten, maar met korte lijnen en eerlijke adviezen en vooral veel doen.

Be smart, think logic

Onze oplossingen hoe klein of groot zijn logisch en innovatief. Dit gaat van een basis commerciele website tot procesoptimalisatie door gebruik te maken van de techniek van het internet.

 


Een no nonsense bureau voor webdesign met de oneindig veel creatieve mogelijkheden. Sancta werd adequaat begeleid, zowel in de ontwerp fase als de uiteindelijke testfase. Snel en goed contact was mogelijk en heeft ertoe geleid dat er een eigentijdse, snelle en doeltreffende website is gerealiseerd in opperste co-creatie.
Een website die recht doet aan de speerpunten van de school; samenwerken, excelleren en wereldburgerschap!

Claasje Quadekker - Lyceum Sancta Maria
5 Online
Ben je enthousiast?
Laat ons je bellen
Contact opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

We're lucky to work with clients like these