E-mail
marketing


E-mail marketing is jaar in jaar uit het meest effectieve marketingkanaal, met de hoogste return on investment. E-mail is namelijk een ontzettend persoonlijk kanaal! Je kan de ontvanger bijvoorbeeld aanspreken met zijn of haar voornaam. En wat dacht je van het meten van interessegebieden? Zo stuur jij altijd content die op jouw ontvanger is afgestemd, en heb je veel minder kans dat diegene jouw mails als "irritante spam" ziet.

Genoeg redenen om in te zetten op e-mail marketing dus, want is een krachtig middel om de directe relatie met je klanten te onderhouden en prospects te bereiken. Hoe groot je database ook is, met de juiste e-mail marketing tool en strategie maak je de content altijd persoonlijk en relevant voor de ontvanger.

Let's go for it

Bonding first, buying second

E-mailmarketing kan in elk deel van de klantreis waarde toevoegen. Een lead is namelijk niet altijd direct bereid om een aankoop te doen. Het is belangrijk om eerst een band op te bouwen. E-mailmarketing is daar ideaal voor. Of het nu je brand awareness is wanneer ze je net kennen, of als laatste klap met een geautomatiseerde winkelwagenverlater-campagne.

E-mail marketing kan écht overal aan bijdragen. Het heeft nog een enorm voordeel: het is meetbaar. Je ziet precies waar de ontvanger op klikt (en geeft tags mee zodat je kan segmenteren op interessegebied), hoevaak de mail geopend is en nog veel meer.

De voordelen van Loyals e-mail software

  • Snel en eenvoudig e-mail designs maken met de drag-and-drop e-mail editor
  • Gepersonaliseerde e-mails versturen
  • Meer verkeer naar je website krijgen
  • Verhoog je omzet met snelle en gerichte marketingactie(s)
  • Aanmaken van diverse doelgroepen op basis van uitgebreide segmentaties
  • Inzicht in de interesses van je klanten
  • Direct meetbaar wat wordt aangeklikt
  • Automatische opschoning van je e-mail database bij "hard bounces"
  • Module op je website waarmee bezoekers zich gemakkelijk inschrijven voor je nieuwsbrief

Met deze software haal jij meer uit je e-mail marketing. Wil jij eens de opties bespreken met onze e-mail marketing specialist? 

Let’s get in touch
Interesse gewekt of gewoon een vraag? neem contact op met ons
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.