Logo, flyers, website & verpakkingen | Vineyard Food & Drinks

Vineyard food & drinks is een multifunctioneel restaurant gevestigd nabij de A2 tussen Utrecht en Amsterdam. Het concept ‘to go – to stay – to work’ wordt hier uitgevoerd, je kunt eten afhalen, in het restaurant eten of gebruik maken van de gratis werkplekken met wifi. 

 


Logo, flyers & verpakkingen

Vraag

Toen Vineyard deze eigen unieke locatie opende vroegen zij de offline Loyals om aan de slag gegaan met het logo. En mee te denken over de andere benodigde middelen voor het restaurant.

Oplossing

Een strak, modern logo passend in de stijl van de andere Vineyard labels. De offline Loyals hebben vervolgens ontwerp en productie gerealiseerd voor onder andere flyers, advertenties, menukaarten van hout, signing in en om het pand en diverse food verpakkingen. De stijl is daarna door de online Loyals doorgetrokken in de website van het restaurant.


Voor ons is Loyals een belangrijke aanvulling op de bedrijfsvoering, omdat het een jong, flexibel en dynamisch bedrijf is dat altijd proactief is in het bedenken, adopteren en uitvoeren van (nieuwe) online kansen. Dat betekent dat wij ontzorgd zijn op het gebied van e-marketing en wij al een aantal jaren met veel plezier alle websites, mailings en google-services bij Loyals onderbrengen.

Sven Russchen
5 Logo, flyers, website & verpakkingen | Vineyard Food & Drinks
Ben je enthousiast?
Laat ons je bellen
Contact opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist