Website ontwikkeling | Full Force Sports Academy

Full Force Sports Academy is er speciaal voor studenten met de ambitie om zowel uit hun sportcarrière als hun opleiding het beste te halen. Zij bieden een unieke mogelijkheid om een hoog niveau sport programma te combineren met een opleiding. 

 


Website

Vraag

We hebben een nieuw concept en willen een website die ons de mogelijkheid biedt om de eerste potentiele klanten te gaan informeren.

Oplossing

De website is in veel gevallen het eerste contactmoment en heeft het zogenaamde zero moment of truth geïntroduceerd. Voordat een potentiele klant contact met je opneemt doet ruim 90% online onderzoek en bepaalt dus daar al met wie er sowieso geen zaken gedaan gaat worden. Loyals zijn kritisch, dus wij tekenen niet snel een website en gaan dan door naar het volgende project. Maar willen weten wie jullie zijn? En voor wie jullie er zijn? Wat zijn de doelstellingen?

Resultaat

De link die de oprichters hadden met de Amerikaanse Sportclub Royal Eagles kwam naar boven en dus hebben we eerst onze offline Loyals aan het werk gezet om een logo en huisstijlitems te ontwerpen. De online Loyals hebben vervolgens een responsive website gebouwd die naadloos aansluit bij hun filosofie, leads genereert en informeert. Online en offline basis communicatiemiddelen zijn op elkaar afgestemd en dit biedt een solide basis om van hun concept een succes te maken en door te groeien.


Ben je enthousiast?
Laat ons je bellen
Contact opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist