Procesoptimalisatie | Gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam stelt zich tot doel dat Amsterdam dynamisch Amsterdam blijft: de inspirerende hoofdstad van Nederland met een rijke historie en cultuur. In Amsterdam is het nu en in de toekomst goed wonen en werken, met goede voorzieningen. 

 


Procesoptimalisatie

Vraag

De gemeente Amsterdam zocht een manier om al haar parkeergarages met bijbehorende systemen te kunnen beheren en de klanten een serviceniveau te bieden van deze tijd, zonder dat de kosten exceptioneel zouden stijgen.

Oplossing

Procesoptimalisatie en automatisering pur sang. Onze online Loyals hebben de verschillende parkeer management systemen aan elkaar gekoppeld. Deze informatie is ­beschikbaar gemaakt in een ­webshop, zo is de verbinding gelegd met de commercieel kant van het internet en alle mogelijkheden die dat met zich meebrengt.

Resultaat

Afdeling parkeergebouwen van de Gemeente Amsterdam heeft een service level die past bij de huidige tijd met een hoog gehalte van ­24-uurs selfservice. Daarnaast is er een ­efficiency slag gemaakt voor het beheer van de garages, maar misschien nog wel belangrijker zijn de mogelijkheden die de verzamelde data de Gemeente Amsterdam in de toekomst zal bieden.


Ben je enthousiast?
Laat ons je bellen
Contact opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist