Personeelsfeest | Elsevier

Elsevier is wereldwijd een toonaangevende leverancier van informatie oplossingen die de prestaties van professionals in wetenschap, gezondheidszorg en technologie verbeteren. Elsevier stelt professionals in staat om betere beslissingen te nemen, betere zorg te leveren en te ondersteunen bij baanbrekende ontdekkingen, die de grenzen van kennis opschuiven en menselijke vooruitgang bevorderen.


Personeelsfeest

Vraag

Elsevier zocht door middel van een pitch een bureau wat niet alleen met een creatief plan kon komen, maar ook samen een event wou maken dat binnen de bedrijfscultuur past. Een perfect voorbeeld van co-creatie!

Oplossing

Loyals events pakte de pitch met Havana Lounge. Een concept dat tot in de kleinste puntjes uitgewerkt werd samen met het team van Elsevier. Omdat de focus op sfeer lag werd het concept doorgevoerd tot in ieder detail. Amsterdam was voor één avond een broeierige Cubaanse nachtclub rijker!

Resultaat

Een avond die precies deed waar hij voor bedoeld was, onderlinge sfeer verhogen en vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Het event werd in de evaluatie bekroont met een 9.


Ben je enthousiast?
Laat ons je bellen
Contact opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist