E-commerce fashion | Lutz

Een kledingzaak gevestigd in Vinkeveen met ­internationale topmerken voor mannen en ­vrouwen van casual laid back tot high-end zakelijke kleding. Naast de winkel van 1.000m2 hebben zij een eigen atelier. Lutz staat voor ­kwaliteit en persoonlijke service en zijn sinds 2005 Hofleverancier.


De online webshop voor luxe kleding

Vraag

Een webshop die online dezelfde ­kernwaardes ­uitstraalt als offline. Een shop met ­internationale merken voor mannen en vrouwen die de ­kritische klant precies biedt wat zij zoeken inclusief ­persoonlijke aandacht.

Oplossing

Loyals ging aan de slag met totale online en offline integratie. Dit start met design, maar gaat door met datakoppelingen, bestelhistorie en contactmomenten met stijladviseurs die jou daadwerkelijk persoonlijk kennen.

Resultaat

Een slimme webshop met hetzelfde oog voor detail als in de winkel. Door middel van advies op maat van jouw eigen stijladviseur is een online miskoop dus definitief verleden tijd.

Online Marketing

Nadat de basis is neer gezet hebben we door gepakt met online marketing. Na het formulieren van de doelstelling, zijn de verschillende tools ingezet en sparren wij wekelijks met Lutz om deze te behalen.


Na negatieve ervaringen met andere webbouwers ben ik in contact gekomen met Loyals. Na een goed gesprek zijn we de samenwerking aangegaan en hebben ze in een relatief korte periode een fantastische website gebouwd.

Jasper - Lutz Fashion
5 E-commerce fashion | Lutz
Ben je enthousiast?
Laat ons je bellen
Contact opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist