Het logo raadspel van Loyals


Het einde van het jaar nadert en dan word je of je het nu wilt of niet, toch een beetje nostalgisch. Buiten de afwijking die ik met papier en drukwerk heb (en ja ook ik moet per se aan het papier: voelen, scheuren en ruiken) heb ik gewoon iets met logo’s. Ik vind vooral het hele proces naar het voor jou perfecte logo toe, de zoektocht naar het beeld wat jouw corporate identity uitstraalt, een uitdaging. Een belangrijk onderdeel van een logo is uiteraard de herkenbaarheid, dat brengt me tot de nostalgie…

Categorie

Design

Datum

08-12-2016

Het einde van het jaar nadert en dan word je, of je het nu wilt of niet, toch een beetje nostalgisch. Buiten de afwijking die ik met papier en drukwerk heb (en ja... ook ik moet per se aan het papier: voelen, scheuren en ruiken) heb ik gewoon iets met logo’s. Ik vind vooral het hele proces naar het voor jou perfecte logo toe, de zoektocht naar het beeld wat jouw corporate identity uitstraalt, een uitdaging. Een belangrijk onderdeel van een logo is uiteraard de herkenbaarheid, dat brengt me tot de nostalgie…

 

Nostalgisch genieten

Voordat ik überhaupt in de reclamewereld terecht kwam, keek ik uit naar de decembereditie van de wakkerste krant van Nederland met het bewuste logo spel. Een binnenspread (op het oude formaat van de ‘grote’ krant) met alleen maar logo’s. En jij moest raden van welk merk of product het logo was. Sommige geheel intact, andere maar voor een deel zichtbaar. Heerlijk vond ik het. En voor iedereen die hier ook zo van genoten heeft heb ik een cadeautje: Het Online Logo Raadspel van Loyals.

Online Logo Raadspel

Scroll naar het spel hieronder. Beweeg je muis over het logo, vul je antwoord in, druk op verzenden en je ziet direct of je het goed hebt.

Alles klaar? Dan zie je de door jou behaalde totaalscore. Daag vervolgens vrienden en collega’s uit het spel te spelen en kijk wie het er het beste vanaf heeft gebracht.

Klik hier voor de oplossingen

Nog niet uitgespeeld?

Mocht je nog niet genoeg hebben van het logo raden, ga dan naar de App store, daar zijn een tal van versies beschikbaar.
Waar ook ik al uren aan gespendeerd heb ;-)

Veel plezier!


Stay up to date
Schrijf je in en ontvang maandelijks een update van de belangrijkste ontwikkelingen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.