Think BIG DATA

Ha, weer zo'n modewoord waar je niet meer omheen kan: Big Data. Maar wat kan jij hier nou concreet mee voor jouw bedrijf?

Laten we beginnen met de kern van Big Data en de definitie:

  • de hoeveelheid data;
  • de snelheid waarmee data binnenkomt & opgevraagd kan worden;
  • de diversiteit van data;
  • de variatie in de data;
  • de complexiteit van data.

Er worden tegenwoordig enorme hoeveelheden gegevens gegenereerd. Bijvoorbeeld door sensoren (zoals camera's en microfoons), trackers (zoals RFID-tags en cookies op internet) en apparaten die we bij ons dragen of in huis hebben en op het internet zijn aangesloten (zoals mobiele telefoons, sporthorloges, brillen, gehoorapparaten, pacemakers). Daarnaast leggen veel mensen gegevens over zichzelf vast op sociale media. Oftewel: een enorme bom data. En als je er bij stilstaat... Zit er enorm veel potentie in die data! Hoe en wat dat voor jouw bedrijf betekent? Daar moeten we samen maar eens naar kijken. Plan hier een vrijblijvende kennismaking in.

The first steps

De eerste stappen zijn het in kaart brengen van alle databronnen binnen en buiten het bedrijf. Onze proces-specialisten helpen je hierbij om vervolgens een duidelijk stappenplan te maken.

The next level

Met het stappenplan gaan we samen grote stappen maken op het gebied van efficiëntie, inzicht, overzicht & controle. Klinkt goed? Vul het contactformulier hieronder dan in, dan kijken we snel hoe we jouw bedrijf kunnen boosten met Big Data.

Let’s get in touch
Interesse gewekt of gewoon een vraag? neem contact op met ons
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.