AI Inspiratie Event - Loyals Groep

Meld je aan voor het kennis- en inspiratie event op 22 augustus 2024

22 augustus 2024 vanaf 15.00 uur – het AI inspiratie event

Naar aanleiding van ons werk voor verschillende klanten en de populariteit van de AI services organiseert Loyals Groep op 22 augustus 2024 een inspiratie event. Tijdens dit event geven we inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van AI, de kansen daarvan, en pasklare handvatten om direct toe te passen. Verder gaan we in op de ondernemersvragen die spelen in de branche, en wisselen we ervaringen, tips en ideeën uit. We ronden af met een netwerkborrel.

Honderden AI tools getest en toegepast

Als gespecialiseerde bureaugroep en innovatiepartner voor veel klanten is Loyals Groep al heel lang bezig met AI. Zo hebben we AI eigenlijk al ver voor het een trending topic werd toegepast bij onze klant DataChecker in de vorm van Machine Learning. En ook bij klant CopyRobin hebben we ChatGPT geïntegreerd met de core werkprocessen.

En daar hebben we het niet bij gelaten. We hebben zoveel mogelijk AI tools geprobeerd in allerlei toepassingen. Van het geautomatiseerd maken van gespreksnotities, tot analyse van sentiment en keynotes in meetings. Zo beschikken we intussen over een lijst van honderden AI oplossingen met inzicht in voor- en nadelen.

Met onze expertise binnen verschillende branches en op het gebied van AI kunnen we in elke afdeling binnen je organisatie een slag slaan op het gebied van procesoptimalisatie.

Wat kun je verwachten tijdens de sessie:

  • Om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige stand van AI, zullen we kijken naar recente ontwikkelingen en hoe AI zich al verweven heeft in ons leven.
  • Er zullen interessante tools besproken worden om inzicht te krijgen in wat je kunt verwachten bij het werken met deze tools.
  • De verschillende kansen worden besproken en toepasbare kansen voor je eigen bedrijf worden geïdentificeerd.
  • We behandelen plenair de ingediende ondernemersvragen en geven tips en adviezen om hiermee aan de slag te gaan
  • We verbinden ondernemers met elkaar tijdens een informele borrel

 

Na afloop van de sessie weet je als ondernemer dat dit hét moment is om met AI aan de slag te gaan en beschik je over een duidelijk en toepasbaar plan en strategie.

Geïnteresseerd om deel te nemen?
Meld je hieronder aan.

Aanmeld formulier AI Kennis Event

Aanmeld formulier AI Event 13 juni 2024

Naam(Vereist)
Exclusief voor founders, DGA's en C-levels
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.